Polar Connect

Med Polar Connect kan du styra allt från värmesystem till belysning via en app i telefonen, samt få notifikationer vid viktiga händelser. Ladda hem och kom igång med ditt abonnemang på bara några minuter. (Polar Connect fungerar med Polarvagnar årsmodell 2019 eller senare). På tidigare modeller så heter systemet Polar Remote och är SMS baserat.

Hantera dina uppgifter på:
    https://app.polarvagnen.se

Följ versionshistoriken på:
    https://app.polarvagnen.se/versions

Information om uppdatering och Android med versioner under 5.0
    Polar – Info om Polar app 2021