Finansiering

     

Ecster samarbetar med tusentals säljföretag över hela Sverige och erbjuder betallösningar för alla kanaler. Vi finns lokalt representerade i hela landet och har vårt huvudkontor i Stockholm. Tillsammans med våra kunder utvecklar och förfinar vi våra produkter och tjänster för att skapa bättre köpupplevelser. Idag har vi en bred palett av betallösningar för hundratusentals konsumenter och säljföretag. Det ger våra konsumenter möjlighet att betala allt från de små vardagsköpen till de större investeringarna på miljontals inköpsställen, världen över. Ecster är ett helägt dotterbolag till Handelsbanken. Läs mer här.

 


Swedbank Finans kompletterar bankens traditionella service och tjänster med finansbolagsprodukter. Vi utvecklar och producerar produkterna avbetalning, leasing, billeasing, vagnparksadministration. Verksamheten är uppdelad i tre områden: bank, företag och privat. Till privatpersoner erbjuder vi lån på avbetalning för köp hos återförsäljare. Lånen kan tas av personer som vill köpa bil, båt, husvagn, husbil, snöskoter. Läs mer här.

 


Wasa Kredit erbjuder finansieringstjänster till företag och privatpersoner – främst leasing, hyra och avbetalning. Vi arbetar dels via våra samarbetspartners inom till exempel bil-, fritid-, dator- och maskinhandeln, dels direkt med våra företagskunder. Dessutom ger vi lån och kontokortskrediter till privatpersoner. Vår affärsidé handlar om att jobba snabbtenkelt och med ett personligt engagemang för dig som kund. Därför har vi ett genomarbetat koncept för leasing, avbetalning, hyra och konsumentkrediter. Det betyder bland annat enkla, tydliga rutiner och snabba kreditbesked. Läs mer här.