Förfrågan totalviktsändring

Vi kan tillhandahålla tillverkarintyg inkl. typskylt för Cabby, Polar, Solifer samt märken från KnausTabbert Gmbh som t.ex Knaus och Weinsberg som behövs för att ändra totalvikt vid en registreringsbesiktning.
På Cabby, Polar och Solifer kan vi endast tillhandahålla intyg på årsmodell 2005 och nyare. På vagnar från KnausTabbert kontrollerar vi individuellt. Vi kontrollerar inga vagnar äldre än år 2000.

Pris vid beställning är SEK 3200 inkl. moms + frakt. Efter erhållen dokumentation och typskylt kan du beställa tid för registreringsbesiktning.
Observera att ibland behövs en konstruktiv förändring göras för att ändringen skall bli godkänd och då tillkommer kostnad för detta. Varje vagn måste kontrolleras för vad som gäller.

Konversationen går via e-post. Beställning är bindande och medför betalningsansvar.

Börja med en kostnadsfri förfrågan nedan, svar kan ta några dagar upp till någon vecka beroende på tillgänglighet och belastning. Har du ställt frågan till annan ÅF innan så använd inte denna tjänst likväl om du använder dig av vår tjänst så kontakta inte någon annan i samma syfte.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.